Toimintasuunnitelma

 

Seuran tarkoituksena on edistää hevos- ja ratsastusharrastusta siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi sitä kunto- tai kilpatasolla edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Seura on perustettu lokakuussa 2015, joten vuosi 2016 on seuran ensimmäinen kokonainen toimintavuosi. Sen aikana on tarkoitus kerätä lisää jäseniä ja kehittää yhteistoimintaa seurassa.

 

 

SEURATOIMINTA

 

Seurassa kiinnitetään huomiota turvallisuuteen sekä edistetään ja vaalitaan hyviä tapoja ja hevosmiestaitoja. Kunnioitamme toisia ikään, sukupuoleen, muihin lajeihin ja seuraan katsomatta. Seuran jäseniä kannustetaan osallistumaan liiton koulutuksiin ja muihin tapahtumiin.

 

KILPAILUTOIMINTA

 

Ensimmäisenä toimintavuotenaan seura aikoo järjestää harjoituskilpailut sekä koulu- että esteratsastuksessa. Myös keppihevosluokkia voidaan järjestää.

 

NUORISOTOIMINTA

 

Huhtikuussa seura järjestää hevoskerhon ohjaajien peruskurssin yhteistyössä SRL:n Etelä-Suomen jaoston kanssa. Ainakin kolme OnneRa:n jäsentä osallistuu kurssille, joten jatkossa voidaan vetää heppakerhoa lapsille ja nuorille. Myös hevostaitomerkkejä voi suorittaa tallilla, kunhan ohjaajat ovat käyneet kurssin. Keppihevoskurssi on myös mahdollista järjestää.

 

TIEDOTUS- JA SUHDETOIMINTA

 

Seuralle on perustettu nettisivut ja tiedottaminen tapahtuu niiden sekä facebookin kautta. Lisäksi käytetään sähköpostia tiedotettaessa tapahtumista esim. muille talleille, seuroille, tiedotusvälineille tai yhteistyökumppaneille. Paikallisiin tiedotusvälineisiin tullaan tarjoamaan juttuja seuran järjestämistä tapahtumista.

 

HALLINNOLLINEN TOIMINTA

 

Yhdistyksen asioita hoitaa yhdistyksen vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja hallitus. Hallitus valitsee seuran sihteerin ja muut vastuuhenkilöt.