Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi

SRL:n Etelä-Suomen alue sekä Onnenpotkun Ratsastajat ry järjestävät yhteistyössä hevoskerhon ohjaajien peruskurssin sunnuntaina 3.4.2016 klo 9-17. Kurssi järjestetään talli Onnenpotkun hirsimökissä osoitteessa Hevostie 31, Klaukkala.

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.
Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssihintaan kuuluu monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko. Huom. Materiaalien normaali tilaushinta on 60 euroa+toimituskulut, mutta koulutuksiin ne tarjotaan huomattavasti edullisemmin. Käytännössä saat siis kurssin koulutuksen kaupan päälle!


Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6.
Kurssin hinta on 60€, joka sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, lounaan ja välipalan.
Sitovat ilmoittautumiset Onnenpotkun Ratsastajille 20.3.2016 mennessä sähköpostiosoitteeseen onnenpotkunratsastajat@gmail.com .                                                                                                                       Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.
Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat myös kurssimaksun maksamisohjeet seuran tilille. Maksun tulee näkyä tilillä viimeistään 24.3.2016.
Jos osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksua ei palauteta/se peritään.


 Tiedustelut: Onnenpotkun Ratsastajien sihteeri Minna Saarelainen,  minna.onnera@gmail.com
TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!